Min uppstartsvecka med PT-online upplägget har gett mig i uppgift att ha två separata träningspass – ett styrketräningspass och ett mer konditionsinriktat, efter en trög start på veckan så inledde jag ju igår kväll med en promenad (har en till denna veckan) och ikväll ska jag åka till gymmet och köra lite Zumba. Därmed har jag sen ett styrkeprogram kvar, det tänkte jag skulle få vara Pilates imorgon. zumba

Poängen just nu är nog inte att jag ska träna skiten ur mig, utan det är att jag ska komma iväg och tycka att det är kul. Komma ur mitt bekvämlighetsmode i soffan och faktiskt förstå att man mår bra av att träna. Förståelsen har jag ju redan, men drivet har inte funnits där. Så jag är säker på att det här är rätt strategi för mig, för att hålla det långvarigt.

Jag har aldrig kört Zumba på riktigt, så det kan bli intressant. Hemma har vi till Xbox Kinect ett sånt spel som man kan använda, men som jag inte mer än testat en gång. Nu är det nästan så att jag undrar om jag istället borde köra det. Att planera in en kvällsresa till gymmet en dag när jag inte ens är på jobbet känns ju lite dömt att misslyckas och jag vill så gärna att träningen blir av.