2013-02-25 (1 av 3)Häromdagen stod ett bud utanför dörren och väntade på mig när jag kom hem från Springtime fullproppad med massa god Proviva. De små fåglarna som förgyllde korgen och gjorde det hela vårigt blev fort snodda av Lilla A och när jag plockat in i kylen var korgen redan fåglarnas hus. 

Jag vet inte om ni dricker Proviva men för mig har deras shots varit en av få överlevnadsknep när min IBS levt rövare. Vilket i sig är motsägelsefullt eftersom min mage egentligen slår bakut av gluten, men kanske gör de goda bakterierna sitt ändå? Fungerar för mig gör det i alla fall och jag tycker dessutom att de är sjukt goda.

En av årets nya smaker är persika som jag älskar. Frukten i sig har jag inget till övers för, den är alldeles för blöt för min smak, jag gillar inte alls när det blir kladdigt och vill helst slippa det ludna skalet. Men en riktigt bra persika. Oj oj oj. Och ska vi prata lite onyttigheter så är ju persikor i sockerlag helt gudomliga. Men Proviva Mage+ som är den nya satsningen i sociala medier fokuserar på välmående genom träning, mat och en mage som mår bra. Gillas!

Dricker du proviva? Vilken är favoritsmaken i så fall? 

Kan ni gissa min? Jag gillar jordgubb, mango och ibland hallon. Nyponsoppan är inte alls något att hänga i julgranen. Men när det kommer till juice väljer jag alltid att köpa deras Apelsin&Passionsfrukt. Mild och god!