vårhm vårhm2Har ni märkt att solen varit framme lite på senaste tiden? Det bara skriker vårkänslor. Snart, snart, snart är mörkret bara ett minne blott. Snart har vi allt att se fram emot. Snart kan vi börja slopa vinterjackorna. Snart kan vi sparka av oss kängorna. Snart kan vi lägga av med D-vitamintillskotten. Snart. Ja, för snart är det vår.

Självklart kommer jag behöva lite vårkläder okcså. Lite härligare, lite friare. Och en kavaj. Till jobbet, så jag ser lite professionell ut då och då. Framförallt ser jag fram emot att trampa fram i pumps. Jag bara älskar skor med klackar, det känns som att jag får mycket bättre hållning då. Varför? Självklart för att jag måste hjälpa till och hålla in coret. Sånt som man ska göra jämt.

Det allra bästa med att det snart är vår är allt roligt som ska hända, dels träningen som ska få komma igång ordentligt (och där jag hoppas BBC ska få mig ännu mer sugen) men även små enkla saker som mer utelek och långa promenader. Kanske, kanske kommer jag även att ta fram cykeln och använda den till och från jobbet när det blir varmt nog. Ett stort kanske, för trots att det bara är knappt fem kilometer så är det rejäla backar på både dit och hemväg.

Vad längtar du mest till med våren?