ottoFör några veckor sen var det pressfrukost med lansering av OTTO - det nya barnmatskonceptet med färsk barnmat direkt hem till dörren. Jag kunde inte medverka eftersom jag satt i konferens, men Lillasystern fick möjligheten att smaka lite av Morris välling och slurp sa det. 

Barnmat ska kännas fräscht, det ska kännas bra och det får kosta lite. Det tror jag är framtiden och jag tror att OTTO är på det spåret. Så här skriver de själva om produkterna:

Vår första produkt är färsk, ekologisk och drickfärdig välling som distribueras med våra biogasdrivna kylbilar direkt hem till småbarnsföräldrar i Stockholm. Genom att hantera hela kylkedjan (2-4 grader) själv kan vi garantera mycket hög kvalitet och en färskhetsupplevelse som skiljer sig markant från barnmaten i konservhyllan. Sortimentet kommer sedan att utökas med smoothies, puréer och andra maträtter under 2013.

OTTO är en prenumerationstjänst utan bindningstid. Vi levererar direkt till din dörr varannan vecka, klicka här för att beställa och ta del av vårt introduktionserbjudande

 

Tycker du att färdig barnmat ska vara billig eller kan du tänka dig att lägga lite mer pengar på att få hem färska varor?