20130225-084021.jpg Det hjälpte nog inte att det var dimmigt ute, jag hade svårt att ta mig upp ur sängen och när jag väl gjorde det så var ju klockan alldeles för mycket. Så nu är jag sen, turligt nog har jag inga möten förrän i eftermiddag så jag ska väl hinna vakna och försöka komma in i lunket tills dess. Kanske var det så att jag just därför var uppe lite längre än nödvändigt inatt också. Fastnade lite i en serie som vi tittat på, jag som varit sådär måttligt intresserad av den måste erkänna att jag bölade en skvätt igår lagom tills vi skulle sova. Så istället tittade vi lite till. Och så var klockan så mycket att det knappt var lönt att somna. Men det var trevligt. Så jag snoozade imorse. Men sånt gör väl inte ni? Ni står väl på fötterna med ett leende på läpparna en kvart innan klockan ringer?

Sen ska jag berätta lite mer om mitt PT online upplägg jag ska börja idag. En mild satsning på en långvarig lösning. Mitt fokus är att må bra, bli starkare och orka mer. Allt annat får komma på köpet om det sig vill.