bbcmammaTvå av tjejerna bakom Blogger Boot Camp har nu gått ihop och startat upp Träningsevent.se där man framöver kommer kunna boka in i sig alla möjliga sorters härliga träningsinspirerade tillställningar.

Förutom Blogger Boot Camp som sålde slut på sina biljetter inom 24 timmar när de släpptes i höstas planerar man nu bland annat för vad man kallar BBCMamma som kommer gå av stapeln den 27/4 där både ”Spark i baken” Therese Alvén och ”Lofsan” Lovisa Sandström kommer vara med. Eventet riktar sig till alla som varit gravida, är gravida eller som helt enkelt planerar att bli gravida. Schema och priser hittar ni såklart på sidan. Så in, kika och boka in er!

Sofia som ligger bakom initiativet (tillsammans med Mela som är usel på att blogga) skriver för övrigt den enda rena träningsbloggen jag klarar av att läsa. Grym tjej!