kidsconcept_väskaJag tyckte den här lilla väskan med kronor från Kids Concept var supergullig med två små mindre väskor inuti den stora och köpte därför till väldigt bra pris på Underbara Barn i oktober. Väskan sparades undan och Lilla A fick den i julklapp. 

2013-02-23 (7 av 28)2013-02-23 (8 av 28)

Eftersom den stått på en hylla vet jag att den inte använts många gånger, men igår när jag rensade i barnrummet så hittade jag den i flera bitar. Locket har lossnat från själva väskan, vilket Lilla A säger att det bara ”blev” – kan jag förstå eftersom det är gjort av papp och därmed inte så hållbart. Men att handtaget har lossnat på en av de mindre väskorna är jag inte helt nöjd med, det är nämligen rätt vasst i kanten (där det förmodligen släppt och metallen böjt sig). Nu vet jag att vi har en liten förstörare här hemma, även om hon inte är speciellt fysisk. Det här borde hon dock inte lyckas med hur pass hon än försöker, enligt Lilla A lossnade den bara och Lillasystern var inte i närheten. Trist!

De fina små väskorna åkte därmed i sopkorgen idag, så nu får jag spana in mig på någon annan mysig väska istället. Gärna en som håller lite, lite längre.