2013-02-23 (6 av 28)När grabbarna körde fiskehelg i höstas blev E invigd i en värld av Pulled Pork av Master T och sen dess har vi hört och tjatats på om denna eminenta maträtt, något som han dessutom lagat här hemma vid minst ett tillfälle innan. Så sedan i förmiddags står det en gryta i ugnen och gottar sig, tillbehören är färdiga och det har till och med gjorts inlagd rödlök (eller vad det kan tänkas heta). Lägenheten är nästintill skinande ren och nu passar vi på att njuta av lugnet innan gästerna anländer. Lilla A är så taggad för att Lykka ska komma ikväll att det var hon själv som initierade städningen – hurra!

2013-02-23 (2 av 28) 2013-02-23 (5 av 28) 2013-02-23 (26 av 28)Jag ska erkänna att jag var riktigt skeptisk första gången jag bjöds, ingen av ingredienserna i sig är något jag gillar och doften av kryddblandningen fick det närmast att vända sig i magen på mig (hej gravidåkomma som håller sig kvar). Fel hade jag självklart, det var så vansinnigt gott att jag slafsade i mig trippla portioner. Ikväll får jag nog hålla mig till en, för det vankas efterrätt.

Om nom nom.