bild (2)Den här nya Creme Fraichen från Arla som kom förra veckan hem till oss var riktigt bra! Bra med lite extra smakförstärkare ibland! Ingefära och chili råkar dessutom vara en riktigt bra kombo som jag gillar, eftersom den är smaksatt av Årets Kock 2012 så fanns det självklart riktigt bra recept bakom. Vi ska nog testa ytterligare ett imorgon! 

Först och främst är det snart helg. Oavsett fast jag tycker jobbet är roligt så kan jag inte låta bli att tycka det ska bli skönt med några dagars extra sömn. Om inte sovmorgon så får det bli en powernap på förmiddagen tror jag. Dessutom är det snart mars ute, det visar sig med ljusare dagar och dessutom har vi äntligen bytt ut den där hemska juliga duken som låg i köket alldeles för länge.

Vårt köksbord är idag aningen för stort och jag snubblar över barnstolar och stolsben som är i vägen alldeles för ofta, så nu ska vi få överta ett mindre tillfälligt bord av vänner och det här underbara (men alltför stora) köksbordet får annan hemvist tills vidare. Super! För en vacker dag kanske vi har en större lägenhet? Eller ett större kök. Men tills dess ska det bli härligt att kunna röra lite på sig och ha bättre möjligheter att städa undan.

Och i helgen kommer förmodligen mitt nya träningsschema som jag ska leva efter den närmaste tiden. Det kan bara bli spännande känner jag.