bangkok2 bangkokVi hade ju (rätt starka) funderingar på Vietnam och även om merparten var positiva påhejningar så valde vi ett något ”enklare” alternativ i Thailand. Ur ett ekonomiskt perspektiv ett taktiskt val, för vi kände att vi dels inte hann reka alternativen och har alldeles för dålig koll på resmålen i södra Vietnam, vädret tydligen kan vara sisådär (liksom många delar av Asien) och även för att extra visumkostnader gör en del. De billiga flygresorna jag hittat dit åts upp av väntetider, flygresor inom landet och dyrare hotellalternativ. Att Saigon (eller Ho Chi Minh City som det egentligen heter numera) är en av världens mest hektiska städer lockar sådär med barnvagn och vi hade tänkt oss lite av en Citysemester i kombination med sol och bad. Så hejdå Vietnam (inte för alltid – vi ska en dag åka dit) och hej Thailand.

30 dagar. 28 nätter.

Vi tänker Koh Samui, Koh Phangan, kanske Koh Tao och Bangkok. Vi tänker semester. Vi tänker värme. Och vi tänker tid för familjen. Det blir nog bättre än bäst det med.