hbonordicJag gillar koncept som Netflix, ViasatPlay och HBONordic. Att jag själv kan välja när jag vill se och vad jag vill se. Framförallt gillar jag att det finns tillgängligt så fort, inom 24 timmar på HBO efter att avsnittet sänts i USA. Service. Så pass att vi nu har stängt ner vårt digitaltv-utbud, för det här är det nya. Om sen en tjänst kunde få igenom alla rättigheter och licenskostnader för att streama det bästa från alla svenska kanaler (för det är ju bara SVT som har en vettig play funktion utan kostnad) så skulle jag gärna betala för den. Tv on demand är definitivt mitt val.

Idag öppnades HBONordics tjänst upp för alla (tidigare har man kunnat registrera sig och motta en kod). Utbudet är bra, inte fenomenalt men tillräckligt för att konkurrera med dem andra och jag kommer garanterat skaffa mig några serier att plöja igenom. När jag senast satt framför tvn för att se ett specifikt program? Innan julen förmodligen. Jag följer hellre det jag är intresserad av på andra sätt.

Som Familjen Annorlunda. Så himla bra. Just idag verkar min blogg inte vilja ladda upp några bilder, så ni får nöja er med text. Och det var knappt så den ville det heller. Tur kanske, för jag ska sätta mig och jobba nu. Sen gissar jag på att det är sovdags.