Jag var tvungen att dra fram kameran här hemma för att ta kort på den här lilla virvelvinden. Idag med världens sötaste och kanske minsta tofsen på huvudet. Vi har suttit i soffan där båda barnen har sovit flera timmar. PÅ mig. Hej sittsår. Under tiden har pappan i hushållet gjort en grovstädning av badrummet. Bra fördelning.

Förresten är hon ju inte bara ligist den där minsta. Hon är hjälpsam, omtänksam och rolig. Sina blöjor och snorpapper går hon själv till köket, öppnar dörren till papperskorgen och kastar för att sedan stänga efter sig. Plockar vi undan leksaker så är hon med och slänger tillbaka i lådorna, men mest av allt går hon runt och försöker hitta på någonting att busa med. Det bästa hon vet just nu är dessa kritor och duplo. Hon staplar, ritar och försöker förpacka om dem. Underbart! Pratar däremot, det gör hon ju inte alls. Fast man kan ju inte vara bra på allt helt enkelt. 2012-02-17 (4 av 14) 2012-02-17 (7 av 14) 2012-02-17 (11 av 14) 2012-02-17 (13 av 14) 2012-02-17 (14 av 14)

Lilla A däremot, hon reser sig inte ur soffan alls idag. Där kan vi prata en sjuk liten tjej, även om leendet aldrig är långt bort. Febern är hög, uppemot 40 strecket igen och det känns inte helt okej att hon är så utslagen, enda gången tidigare det ens hänt att hon i stort varit påverkad av feber var när etmoiditen var på besök i november.

Nu ska jag ägna mig åt det jag inte hunnit idag. Det här med sjuklingar må vara mysigt, men inte speciellt praktiskt…