2012-08-29 (29 av 48)Sommaren 2013 kan bli det första Greklandsfria året på länge. Och så glömmer jag lätt hur blond den här blir på sommartid. 

Båda mina barn körde på det sociala spåret igår kväll, tillsammans med kompisarnas dotter T röjde de järnet tills dess att vi landade hemma vid 23-snåret. Lilla A avslutade dock kvällen med att bli riktigt ledsen, något som är så ovanligt (sur och trumpen ja, men ledsen otroligt sällan) att jag bara visste att hon skulle vakna sjuk idag. Ibland är de så tråkigt när man har rätt, för man vill ju ändå leva på hoppet.

Å andra sidan så betyder det att vi får en kanske välbehövlig ursäkt för att hänga hela dagen i soffan. Det är också rätt skönt, för det händer så sällan numera utan en massa måsten. Med andra ord vet jag precis vad jag ska sysselsätta mig med idag. Fortsätta resesurfandet.

Vad händer hos er?