2013-02-10_lilla_stina (2 av 2)Vintern är inte något som jag gärna klagar på, speciellt inte när den innehåller vitt fluff. Jag älskar nämligen snö och alla gånger väljer jag den vackra vita lösningen framför den gråa och mörka sanningen. Men det här med att vara massvis med minusgrader, komma stora mängder snö och sen direkt bli mildväder så att man aldrig hinner njuta av den där snön tycker jag är fruktansvärt tråkigt. De där mysiga utflykterna med varm choklad och mackor packade i väskan har varit obefintliga i år.

Idag har vi dock en utflykt att se fram emot, jag och småtjejerna ska åka till Spårvägsmuseet och träffa Britta och hennes familj. De träffades förresten på ett kalas i förra helgen och var ju något charmiga. Sen att vi leker med elden med alla baciller som flyger runt genom att åka till ett fullproppat museum är en annan sak.