barnrumBarnrum -aldrig så städade som på bild. 

Godmorgon! Jag avundas till och från de som inte har några svårigheter att komma upp på morgonen. Mina ögon står i kors och jag kämpar hårt med att få dem att fokusera på att öppna sig istället för att bara få somna om igen. Speciellt nu när nätterna är ett litet kaos igen, då vill jag gärna få sova lite längre. Så det gjorde jag. Sen fick jag bråttom och kunde väl då pusta ut att var på plats redan fem i åtta trots att jag gick hemifrån tjugo i. Det här med buss alltså. Inte så dumt när det bara gäller en hållplats. Utan barnvagn.

Så nu andas vi ut några sekunder. Sen ska jag studera flödesscheman och plugga på vem som ansvarar för vad. Kanske någonstans på vägen så listar jag ut vad jag själv ska vara inblandad i också, just nu är det väldigt luddigt. Men det känns ändå bra. Kul att göra något nytt efter ett antal år med näsan begravd i tjänstekostnader och objekt. Läste just igenom mitt första case och trots att det visserligen var ett synnerligen enkelt sådant så blev jag glad när jag insåg att jag förstod sammanhanget. Det får nog firas lite ikväll! Eller så får firandet gå ut på att städa ungarnas rum. Fick nästan dåndimpen imorse när jag skulle väcka Lilla A i kaoset.