130203

Dagens mama

Söndagsmorgon i ett ljust och färgsprakande kök med en alldeles galet utdaterad vaxduk på köksbordet. Julen var ju över sägs det. Men här lever den kvar. Enbart för att bordet är så svårt att få rent annars. Och såklart då för att vi inte hittat någon ersättning än. Eller hunnit leta efter.

Tittade ni på Melodifestivalen igår? Jag tycker nog snart att det där spektaklet ska byta namn. Eller så blir min musiksmak inte alls mjukare med åldern. Men gårdagens startfält var ju aningen genomskinligt. Fast jag gillar Yohio – där har vi en stark kille. Låten däremot. Njae. Starkast i fältet – men det sa ju inte mycket.

I alla fall, den här underbara söndagen alltså. Det står gulasch på schemat till kvällen, under dagen tänkte vi ta itu med lite välbehövligt rensningsarbete här hemma. Allt svämmar bara över. Hur kommer det sig?!

Ha en underbar söndag!