2013-01-11 (5 av 7)Njutningen i att solen strålar över sundet, lägenheten är ljus och nästan städad. Barnen är glada, humöret är bra och vore det inte för den där näradödenupplevelsen på ICA för ett litet tag sen så vore nog allt frid och fröjd. Stackars Lilla A satte en korvbit i halsen och det tog ett bra tag innan hon kunde börja kippa efter andan igen. Blå om läpparna.Lite kom upp över en papperskorg och lyckligtvis var E precis på ingång med bilen när det hände. Pust. Stackars lilla unge, men den som led mest var nog den känsliga mamman som inte alls klarar av när saker kommer upp. Och Lillasystern som tvingades avbryta sitt smoothiesörplande för att komma till undsättning. Katastrofen. Lilla A återgick till sitt korvätande så fort hon kunde, vilket även lugnade den upprörda 1-åringen. Smoothien återvände ju.