20130201-131229.jpg

Det är ju alltid lite sådär konstigt att komma tillbaka från en föräldraledighet, ännu mer konstigt är det att komma tillbaka till en arbetsplats som man redan sagt hejdå till en gång på riktigt. Eller sagt och sagt, jag smet nog mest undan. Ena dagen var jag här och nästa dag fanns jag inte kvar i systemet längre. Nu är jag tillbaka lika plötsligt igen, så pass att många undrar om jag verkligen var borta eller om de bara inbillat sig.

Efter en första halvdag känns det i alla fall bra. Jag har inte kommit igång med arbete riktigt än, men däremot så har jag fått igång teknologin. Det viktiga. Och att komma igång med arbete kommer nog ta mig några månader. Frågan är ens om jag är så pass självgående när min mentor slutar. Än så länge är det hebreiska de pratar. Jag anteckngar och frågar, men blir inte så värst mycket klokare för det. Men skam den som ger sig. Så fick jag en god lunch dessutom – då kan man inte klaga.

Nu ska jag köra mina avslutande timmar på den här veckan, hoppas på att jag kommer tillbaka lika peppad på måndag morgon. Men först en trevlig helg att avverka!