gossipgirl

Kvällens underhållning får bli några avsnitt ur den allra sista säsongen av Gossip Girl innan det är dags att hoppa ner i sängen. Den där serien förresten. Ljuger alla? Jämt? Vad hände med ärlighet varar längst och allt sånt? Uppenbarligen inte på the Upper East Side. I alla fall inte om man får tro manusförfattarna. Något säger mig att verkligheten inte har så många rötter där. Men Nate. Aka Chase. Med lite smör på. 

Vi har dragit omkring idag, hade BVC inbokat på riktigt dum tid och orkade inte åka hem innan det var dags att hämta Lilla A på förskolan, så istället hängde vi med Sandra en sväng och shoppade sen middagsmat i plockvariant. Jättebra val. Utom de rökta räkorna. De var vedervärdiga och jag undrar just om jag inte framkallat någon typ av kräksjukesymptom bara genom att lukta på dem. Men nu vet jag. Aldrig rökta räkor för mig. Luktade inpyrd cigarettrök. Och nu mår jag illa på riktigt.

Men med Lillasystern var allt bra. Nu däremot febrig och gnällig. Dessa sprutor alltså. Stackars lilla barn. Så vi lägger oss och kramas bort lite av det onda. Håller tummarna för att vi vaknar upp friska imorgon.