Gårdagen blev lång, vi inledde med lite kaos i form av fyllda blöjor och jag såg framför mig hur det kunde bli lite småjobbigt att ta sig hela vägen hem. Så jag andades och hoppades på det bästa. Sen spenderade vi hela förmiddagen i köer. Kö för att checka ut från hotellet, kö för att packa in bagaget i bussen, kö för att checka in på flygplatsen, kö för att komma igenom säkerhetskontrollen och kö för att komma på flygplanet.

2013-01-25_caletadefuste (7 av 23) 2013-01-25_caletadefuste (11 av 23) 2013-01-25_caletadefuste (20 av 23) 2013-01-25_caletadefuste (22 av 23)

 Fast gissa om jag kommer sakna det där att bara kunna gå utanför dörren.

Då tyckte jag ändå att jag strategiskt hade gjort val för att undvika den där väntan överallt. Tji fick jag. Men hem kom vi ju till slut, utan så värst mycket kaos i slutändan. Hurra för det! Sen stannade vi på McDonalds eftersom den här mamman inte ätit sen frukosten. Och ungarna var i säng strax efter midnatt. Värsta partykvällen kunde man ju tro. Så idag tar vi det lugnt här hemma, tog sovmorgon och först nu äter vi en frukost tillsammans. Mysigt värre.

Gissa om jag har sovit gott inatt i min egen säng. Bästa känslan.