Innan vi åkte hit hade jag inställningen att på kvällarna när det var dags för Lillasystern att sova skulle jag ta mig en promenad med vagnen, hitta en mysig uteservering och sätta mig och ta en drink, läsa lite i en bok och sen strosa hem i mörkret. Eller sitta på balkongen. Superbra plan verkligen, men tyvärr brast den på några punkter. Som att det är så galet kallt på kvällarna. Eller att det blåser storm (jo, fortfarande). Eller som i att den lilla helst inte gärna sitter i vagnen om hon inte måste (jag kan själv). Eller som i att jag är rätt nöjd med dagen som varit och helt enkelt inte är sugen på någon drink.

130124

Så när vi har ätit middag så går vi helt enkelt tillbaka till rummet, fixar med välling, pyjamas och tandborstning. E leker i sängen och rullar omkring ett tag och somnar till slut utmattad. Underbara lilla ungen, jag är så glad att vi kom iväg. Att vi fick möjligheten. För nu, när klockan bara är sådär halv nio här på Kanarieöarna är jag helt slut. Det tar nog lite på krafterna det här med semester, men är det bra så måste det ju kännas.

Ps. Ni kanske ser att det börjar komma några fräknar?