Den här morgonen började så blåsigt att det inte ens gick att ta sig till fots på strandpromenaden. Vinden piskade och sanden for runt och gjorde ont när den träffade en, så vi vände och gick den andra vägen till det lilla köpcentrumet som ligger bredvid oss och parkerade oss vid gungorna en liten stund. Då var det fortfarande riktigt mulet, men lagom till E somnade för sin förmiddagslur (ja hon kör två här) så kom solen fram och jag hann duka upp med min bok i någorlunda lä längs en vägg för en sådär 20 minuter.

2013-01-22_caletadefuste (2 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (6 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (10 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (12 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (15 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (19 av 21)

Det bästa av allt var att solen inte försvann sen! 

Om jag njöt? O ja. Fast termometern saknar rätt många grader för att bad skulle bli aktuellt – så de där badkläderna kommer förbli oanvända. Men det går ju bra att sola ändå tänker jag. I alla fall ansiktet. En pool ska vara uppvärmd sägs det, men jag har inte sett mer än två galna farbröder bada överhuvudtaget (och det var i havet), så jag gissar på att det inte är så varmt som det låter. Jag som gillar temperaturer över 30 grader om jag ska doppa mer än tårna har nog rätt långt till att slänga mig i gissar jag på.

Nu ska jag ta och busa slut på den där minsta personen, för snart är det middagsdags och därefter hoppas jag kunna läsa lite om Mr Grey (eftersom det där med läskiga böcker kanske inte är så smart mitt i natten). Ha en fortsatt underbar onsdag!