Har ni sovit gott? Det har inte jag. Kan vara så att jag läste lite för mycket ur Eldvittnet igår. Kan också vara så att det i kombination med att jag är sjukt mörkrädd, att det har stormat helt galet inatt och att ett litet papper låg på golvet och rörde sig i vinden har gjort mig lite nojig. Kan vara så ja. Jag ska alltså inte läsa i den boken efter mörkrets inbrott nej. Noterat.

2013-01-22_caletadefuste (7 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (8 av 21) 2013-01-22_caletadefuste (9 av 21)

Det finns bra med lekplatser här, många gapar öde och det är fritt fram för även små att leka obehindrat. Gungor alltså. Bra skit. 

Vi har nu ätit en god frukost och ska alldeles strax packa ihop oss för en promenad in till centrum av Caleta de Fuste, vårt hotell ligger ju ca 1 1/2 kilometer utanför i närheten av två stora golfbanor. Tänker inte solen vara med oss får vi helt enkelt promenera tänker jag. Sen är kombinationen resevagn och tegelstensgångvägar inte helt optimal. Saknar Swiften. Eller en City Mini GT. Något som inte har plasthjul helt enkelt. Den här Litewayen har gjort sitt i vårt hushåll känner jag, i alla fall med mig som förare.

Men nog om trista saker, jag har ju semester och det finns ju faktiskt inget tråkigt i det!