Vi har ju firat den där minsta idag, hennes 1-års dag. Med presenter och tårta. En tårta som för övrigt var tillverkad av den något stolta storasystern. Den bästa i hela världen ungefär. Sen har vi ätit mat, en god ny rätt som jag själv hittade och modifierade (omedvetet) till att bli något riktigt gott. Och fikat. Tårta.

Presenterna var nog helt perfekta allihop, med påfyllning av Duplo-förrådet och ett Zoo kan nog ingen unge bli missnöjd. Och så har hon officiellt slutat krypa den där lilla. Hon går. Ungefär hela tiden, idag faktiskt all vaken tid förutom den timmen hon sov lunch. Så gissa om hon var trött nu.

20130119-221309.jpg

20130119-221316.jpg

20130119-221326.jpg

Min kamera ligger kvar hemma i Stockholm. Men imorgon kväll när jag attack-packar (nytt ord va?) inför Fuerteventura så ska den minsann inte glömmas bort. Det är nära nu. Väldigt nära. Så jäkla skoj. Och lite läskigt på samma gång. Men mest kul. Annars skulle jag ju aldrig bokat resan.