130118

Lilla A verkar tro att det här med att få åka själv till mormor och morfar nästa helg innebär att hon dessutom ska få köra bilen. För hon är ju jättebra på att köra bil enligt egen utsago. Om inte annat gissar jag på att hon har lite svårt att nå ned till pedalerna eller se över ratten. Hur det nu skulle gå att köra bil bakåtvänd då, för hon sitter ju faktiskt fast i sin stol i bilen.

Vi hänger här hemma och myser i mjukiskläder idag, i alla fall tills om ett litet tag när vi ska packa ihop oss och dra till bilen. Det är dags att åka till Nora över helgen för att fira Lillasysterns födelsedag, imorgon ska det bakas tårta såklart. Jag hörde rykten om att bottnarna redan var förberedda, så jag hoppas vi får garnera lite imorgon och återigen fira en liten pluttunge.

Och nog känns hon större idag, när hon klättrar och trampar omkring överallt i lägenheten. Tänk att hon kröp för bara några veckor sen? Nu helst inte alls. Fast rumpan sitter hon dock ofta på av olika anledningar.