2012-09-12 (7 av 52)

De där underbara små knäna alltså. 

Jag ska göra ett nytt försök idag att komma i säng i vettig tid. Hoppas bara på att den där minsta familjemedlemmen kan förstå att det är natt och den något större varianten ger tusan i att börja nattvandra för att sen ägna sig åt att snurra runt i sängen flera timmar. Tydligen var det tråkigt att sova. Jahaja. Det tycker ju inte jag. Vänta bara i tonåren när jag får dra upp henne i tårna. Då lär jag skratta sist.

Ni som tittar in här ikväll tycker jag ska vara med och tävla om Ella’s Kitchen produkter och den upcyclade väskan. Även om ni inte har barn själva kanske det är perfekt att vara förberedd när det kommer ett på besök?

Update: Jag hann inte ens trycka publicera innan jag fick besök i famnen av den blivande 1-åringen. Suck.

Tävlingen hittar du HÄR.