Efter ett tredje världskrig med den där underbara men aningen högljudda lilla personen på väg hem från dansen så var det skönt när de tystnade för en timme sen.Det var då och nu ligger jag här med bebisen som tydligen inte vill sova själv. Så vi tar en tidig kväll jag och hon. Med lite brie i sängen. Min nya olat här i livet.

20130115-204926.jpg
Imorgon ska jag laga köttfärssås, Heinz har dragit igång en tävling för att utse Sveriges godaste variant och idag landade en korg hos mig med vinnarreceptet från förra året. Jag tillhör ju skaran som vill kunna laga god mat, men inte riktigt är där.

Min mormors recept på köttfärssås däremot hade jag gärna delat med mig av, men uppenbarligen använde hon det inte eftersom smaken inte ens var i närheten när vi provlagat. Konstigt det här att det säkert är 10 år sen jag sist fick just hennes sås och ändå vet jag precis hur den smakade.

Update: Jag glömde brien. Attans.