Igår när ungarna var redo för sängen så hoppade jag ner i badkaret. Med min 50 shades of darker. Ska bara läsa några sidor var mottot. Ungefär sådär en tre och en halv timme senare var hela jag som ett russin och den där boken var fortfarande svår att lägga ner. Någonstans där i början funderade jag på att sluta läsa boken helt. Den var inte intressant längre och det där ihärdiga pökandet började bli lite väl.. eh långtråkigt faktiskt. Sen kom storyn igång och vips var klockan två på natten och jag inte hade somnat. Jahopp.

2013-01-10 (1 av 4)

Det jag ville komma till var att det var någon som inte hade vaknat. Lillasystern. Hon sov. Sen vaknade hon lägligt nog när jag precis hade somnat ifrån den där boken (på näsan ja) och sen var det den äldre varianten en timme senare. Men utöver det så sov hon. I sin säng. Hela natten alltså, bortsett från när jag stoppade tillbaka henne på rätt sida den där gången. Så, nu jinxade jag det väl. Men alla bra nätter är guld värda. Hurra för det!

Fredag idag dessutom, trots att jag inte vet vad den bjuder på så är jag pepp. Helg på ingång!

Vi kör en liten karensdag idag, men det har ju kommit snö ute – så kanske får den där nya snowracern sig lite luftning idag trots allt. Vad gör ni denna härliga fredag?