I frysen har vi haft en Yollibox några veckor, frozen yoghurt med smak av choklad som kom till Sverige här i höstas. Lilla A bestämde sig för att testa den i affären istället för lördagsgodis och eftersom jag själv tänkte mig ha nytta av den så köpte vi hem en förpackning. Idag skulle vi smaka lite. Och då slog självklart tjuven till.

2013-01-10_glass (1 av 7)

Kolla mamma – hon tog min glass! 

2013-01-10_glass (3 av 7)

Jag ville ju också smaka! 

2013-01-10_glass (4 av 7)

Det här med småsyskon alltså. Inte alltid optimalt…

Ungarna tokälskar förresten det där konceptet med frozen yoghurt, medan jag rynkade rätt bra på näsan. Vet inte om det är chokladsmaken som avskräckte mig, men gott var det tamejtusan inte. Och inte efterliknade det glass heller. Alls. Men jag ska nog ta och testa någon av de andra smakerna de har i sortimentet med innan jag uttalar mig igen.

Någon som testat?