Ella’s Kitchen-brigaden kan alla som vill och använder barnmatsförpackningar delta genom att skicka in sina använda förpackningar. Det går bra att skicka in Ella’s Kitchen-barnmatsförpackningar eller liknande barnmatsförpackningar av annat märke som också är i plastfolie till återvinning. Återvinningsprogrammet är helt gratis eftersom Ella’s Kitchen står för frakten. För varje inskickad barnmatsförpackning tilldelas deltagaren 20 poäng till sitt användarkonto som sedan kan lösas in till 20 öre att skänka till valfri välgörenhetsorganisation. Just nu pågår även en Vintertävling där du kan vara med och tävla om vinster upp till 500:- till välgörenhet. 

Återvinning är viktigt, återvinning är bra och återvinning kan vara kul – så pass roligt att jag nu har en superhärlig tävling för er läsare där ni har möjlighet att vinna en upcyclad väska fylld med 100% ekologisk barnmat från Ella’s Kitchen!

ella_tävling_

Tävlingsregler:

1 vinstchans – Svara på frågan: Vad heter företaget som driver insamlings- och återvinningsprogrammet för Ella’s Kitchen-barnmatsförpackningar? Titta in på Ella’s Kitchen-brigaden för hjälp!

Ytterligare vinstchans: Gilla Nackabloggen på Facebook

Ytterligare vinstchans: Dela tävlingen på Facebook/Twitter/Blogg/Mail

Tävlingen pågår till den 17:e januari kl 21.00