Jag har låtit ungarna leva rövare här hela eftermiddagen, höga på fruktsocker från den mango/banansmoothie jag slängde ihop efter Lilla As önskemål. Mango är favoriten, men jag brukar smyga i lite banan och ägg för mättnad. Lillasystern är nog nästan ännu tokigare i det mellanmålet och det känns bra att ha något som fungerar – även om man är ute och flänger. Naked Juice Bar har blivit min bästa vän vid såna tillfällen, även om prislappen är väl tilltagen.

Efter middagen gick Lillasystern loss. Skrikskrattar så det ekar i trumhinnorna och knatar fram på knä (hon kan ju inte resa på sig själv än) och hoppar på stället. Charmigt om än något högljutt. Vi försökte oss på att få både skratten och gåendet på film, men kan väl konstatera att någon är lite kameraskygg. Alternativt lite baktung efter maten. Sen det där med att gå och skratta samtidigt. Det slutar allt ofta på rumpan måste jag säga.

Nu är 330 ml välling påfyllt i den där magen, Lilla A har installerat sig med en bok och jag har sjunkit ner i soffan en liten stund. Frågan är om jag tar mig upp igen?