Lillasystern har ju tagit sina små steg ett tag nu, men de har varit få och ärligt talat har det inte hänt speciellt ofta. Idag släppte hon taget och började gå på riktigt. Många steg och ofta. En stor dag för en liten, liten person. Så det firade vi med en monsterportion av köttfärssås här på kvällskvisten och dagens tredje bad som avrundning. Nu ska den lilla skojaren alldeles strax nattas och storasystern plöjer Alfons Åberg innan det är hennes tur med.

En sak är ju ändå väldigt skönt med det här att ha lite försiktiga barn – när de väl tar sig för att göra saker så ramlar de sällan. Hamnar på rumpan – ja. Trillar handlöst? Nej. Och så är det sådär konstigt att man bara på några timmar faktiskt vant sig vid att en liten person plötsligt börjat gått. Omställningen komplett och ändå ställer man om direkt.

Om jag inte haft kameran framme och sett till att fotat den snygga gångstilen? Nej just. Visste väl att jag hade glömt något!