Så briljant det var att komma hem på en lördag. Vi har en hel ledighet i bagaget, är något sånär utvilade och har nu en nästintill välstädad lägenhet att luta oss tillbaka i samt ett tvättberg som vi i alla fall lyckats hyvla av toppen på.

Dessutom är det ju ren magi för trafiken att åka dagar som dessa. Tomt. Vi firade av med att hämta upp lite thaimat när vi kom hem.För vi lämnade ju köket i visst kaos eftersom vattnet inte fungerade och därmed var matlagning ingen prio. Alls. Lillasystern börjar närma sig det magiska året och jag börjar låta henne äta även av livsmedel som kanske är saltare än nödvändigt. För att hon älskar mat. Och vill prova.

Fast Lilla A är ju inte helt oäven nya smaker hon heller. Ikväll har vi lördagslyxat med kex och ost. Brie var favoriten med ett ihärdigt studsande vid bordet. Nu har den lilla fröken installerat sig i sängen med film på datorn och jag tog med mig en av mina julklappar och hoppade ner i badet.

20130105-195610.jpg

20130105-195618.jpg

Och så boken såklart. Jag kan inte påstå att den är sådär vansinnigt bra, men ändå kan jag inte sluta läsa. Så jag fortsätter. Snart måste jag nog köpa nästa del med.