Den magiska hösten var här. När alla färger är så sprudlande vackra. Innan det blir mörkt. Innan det blir kallt. Och så alla händelser. Events, middagar och Jesus Christ Superstar. Långa nätter och korta mornar. En frustrerad Lillasyster. Och sen kom krypningen. Och ännu sämre nätter. Vi var på bio och bio igen och framförallt – vi var friska.

Sen åkte vi till Helsingfors och var vips inte så friska längre. Lilla A låg på sjukhus för sin etmoidit och jag snörvlade ikapp med Lillasystern hemma. Som i sin tur sov sämre och sämre. Energin började rinna ur oss. Fast det kom snö också. Ljus, vit och fin snö. Som vi lekte i. Åkte pulka. Sen kom sjukdom igen. Vi hann med att umgås. Njuta. Sen lite sjukdom igen. Och julafton däremellan. Och nu avslutar vi året – inte riktigt på topp men med förhoppningar om att 2013 blir ett riktigt trevligt år.

Och en stor puss på er alla som orkar läsa dag efter dag.

GOTT NYTT ÅR!