Vintern som hade börjat så tungt blev till vår och bättre, gladare och lättare. Jag och E firade 30-årsdagar inom loppet av en månad, ungarna var friska(re) och solen sken ibland. Sen kom snön igen och vi tyckte det var katastrof. Vi åkte till Åland och höll på att frysa rumporna av oss, men njöt av världens finaste utsikt och trevligt sällskap. Bebisens första sprutor slutade i feber och jag minglade loss på Fotografiska.

Sen kom både våren och Lillasystern igång på riktigt. Livet var rätt så på topp, energinivåerna i kroppen höll sig högt och jag motionerade. Ofta, långt och mycket. Mådde bra och smidde planer. Gjorde återbesök på SöS med återigen sjuk bebis, lekte i Mulle Meck parken och sprang på bakluckeloppis i Siggesta. Ungarna lekte, var nöjda och fick plocka vitsippor för första gången. Och någonstans här i mitten började bilderna bli bättre. Vi åt OS-mat och sippade champagne hos Kronfågel. Sommaren hade inte ens börjat!

Sommaren inleddes med en veckas charter på Korfu. Sol, varma vindar och kalla bad. Underbara nätter och världens gladaste ungar. Semesterfirare heter det visst. De som njuter. Så det gjorde vi, värmde upp våra frusna själar och skaffade oss lite kvalitetstid utan måsten. Viktigt, närande och framförallt underbart. Glada barn. Glada föräldrar.

Så var sommaren här.