Så vad sysslar man egentligen med när sjukan har intagit hemmet (nåväl – ingen ny drabbad än bara förkylningar på det) och man inte riktigt kan ta sig ut? Jo. Man shoppar. Det heter ju nämligen mellandagsrea just nu. Och Lilla A har vuxit ur större delar av sin garderob. Hejdå storlek 92 säger vi (och till viss del en del 86 som är kvar). Hej 98 och 104.

Så nu har jag fyllt på med lite märken som jag annars är dålig på att handla. I och med dagis är det mycket baskläder som går här. Men klänningar har efterfrågats ett tag och eftersom alla vi har nu är urväxta (tänk till exempel att hennes svartvita Geggamojaklänning köptes för 2 år sen) så har de ju ändå hängt med bra länge och Lillasystern är ju snart och nosar på samma storlekar.

Vad som kommer hem? Koftan från Rockafella, klänningen från Levi’s, en tunika från Maxomorra, tröjor från Mee Too och Little house of Commons samt leggings från Sockcompaniet. Och så en liten body till Lillasystern. Hon kunde ju inte bli helt utan.

Nellys rea avklarad. Finns det någon annan rolig tro?