Här sitter jag bänkad i en säng med årets ledsnaste bebis som gnäller över ont någonstans. Prata kan hon ju inte, så vart har jag ingen aning. Lite smärtlindring senare och hon verkar sova så mycket djupare. På mig. Men gnäller ändå till då och då. Stackars, stackars liten. 

Vi har haft en grym dag bortsett från några få punkter. Som just nu hör ihop med en viss 3-åring och hennes vilja. Jag vänjer mig aldrig vid det där verkar det som. Inte heller har jag riktigt vant mig vid det faktum att hon gärna biter tillbaka rätt ordentligt. Den där fyraårsuppnosigheten har alltså redan hittat hit så att säga. Men den här avslutningen kunde ju ha varit bättre såklart. Och fortfarande kretsar nyheter om kräksjukor överallt, till och med på förskolan enligt mail som dök ner i maillådan igår och därmed har Lilla A gått på tidig julledighet.

Lilla A förresten. Låter väl lite fjuttigt för en snart 3 och en 1/2 åring? Så vad tusan ska man kalla henne nu då? 

Förslag?