Som jag letade och letade efter alternativ till vagga när Lillasyster E skulle komma till världen, mest utan resultat. Till slut hittade jag Troll Nicole som skulle fungera, men designen tilltalade mig inte alls och jag gav upp tanken. Så synd att Babybjörn inte var ute lite, lite tidigare för deras Vagga Harmony är helt underbar. 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8fl9CctaWLw&w=640&h=360]
Konstruktionen ser ut att vara fjäderlätt, vilket också gör att vaggan får en lätt känsla av att vara vagnburen – något de flesta bebisar brukar uppskatta. Dessutom är den lätt att flytta omkring i hemmet, vilket absolut hade varit en fördel här – om inte annat för att akta den sovande bebisen från den högljudda storasystern. Det jag gillar mest med den här vaggan är själva tyget som går hela vägen runt vaggan. Det gör att ett spjälskydd är helt onödigt, samtidigt är det lätt att torka av.

Vaggan rekommenderas upp till 6 månader eller 8 kilo och riktpriset ligger på 2699:-