I helgen går årets sista julmarknadSkansen i Stockholm av stapeln, en mysig tillställning för både stora och små. Varför inte ta en tur och handla på de sista julklapparna eller bara njuta av atmosfären?

 Hos oss upplever du sann julstämning och julefrid. Lyssna på våra körer som sjunger julsånger på flera olika ställen på marknadsområdet eller besök Seglora kyrka och njut av en vacker adventskonsert. I våra hus och gårdar står julborden dukade och brasorna värmer frusna händer. Kom med på en julresa i tid och rum. Varmt välkommen till Skansens julmarknad!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=294J4xLdWdo&w=640&h=360]

På plats finns bland annat Yorrik, Bombadill och EkoLeko – tre av mina favoriter så det är riktigt synd att vi är bortresta i helgen och inte har möjlighet att shoppa loss. Kanske passa på att slå ihop julmarknaden med en tur på julklappsbytarbazaren?

Skansens Julmarknad på Bollnästorget har öppet 15-16 december kl 10-16