Eftersom detta är en barnprylsblogg så måste jag såklart dela med mig lite av de favoriter som vi har stött på genom åren, leksaker som hängt med länge och som hela tiden känts intressanta och bra. 

Lilla A fick en Fischer Price Stand n Play Rampway när hon var strax över 1 år. ”Bilbanan” är ganska hög, men just den biten var nog en del av tjusningen till en början, själva hissen upp till toppen där man kan placera en bil låter en del och skrämde henne först – men till slut var allt roligt. Det här är nog utan tvekan en av de leksaker som vi haft allra mest roligt tillsammans med genom åren och som kommit till mest användning och alltid varit det som besökande barn har fastnat vid.

För tänk så mycket roligt man kan ha med en bil och en nerförsbacke? 

I grundpaketet ingår det två bilar, men Wheelies (som bilarna till Little People) heter finns att köpa löst för ca 60:-/bil i välsorterade leksaksaffärer. Uppmärksamma dock att i just den här Rampway så får inte riktigt de stora plogbilarna plats i kurvorna och kraschlandar nästan varenda gång. Till barnets förtjusning oftast såklart.

För de bästa priserna kan ni titta här