Här i vårt hushåll använder vi snart inte tvn alls längre, den har blivit till ett bakgrundsljud som bara finns där när vi orkar sätta på den. Helt i onödan känns det som ibland, förutom när dottern vill titta på barnprogram då. Fast den lilla detaljen börjar också försvinna mer och mer, för på Netflix och svtplay har hon ett helt annat utbud och möjlighet att själv välja program, avsnitt och när hon vill titta. Tre små detaljer som tvn inte riktigt klarar av. Nyheten Viaplay har vi inte hunnit använda oss av lika mycket, men jag gissar på att det också är ett ypperligt alternativ.

Knatte, Fnatte och Tjatte på Äventyr samt Bamse är favoriterna just nu, längre än så har hon inte kommit och det verkar räcka. Jag gillar även att det finns möjlighet till föräldrakontroll på kontot. En månad har du möjlighet att testa gratis, därefter kostar det en liten summa. Onödiga pengar kan man tycka, men eftersom vi använder den ordinarie tvn så lite som vi gör så funderar jag på att sänka vårt kanalutbud.

 Streamar ni tv/serier eller är det fortfarande den gamla dumburken som gäller?