Jag är ju lite kär i Skip Hop redan sen tidigare om ni råkat undgå det, naturligtvis sitter jag och dreglar tokigt över deras nya träleksaker som lanseras nu under hösten. Speciellt förtjust blev jag i träklossarna med bokstäver på sig från ABC-kollektionen samt i ett knoppussel i olika lager som även de kan användas som klossar. Det kan både vara snyggt och lekfullt, det visar de gång på gång. Både ABC och Tree Top Friends kollektionerna är för övrigt designade av en svenska, men märket har sin hemmavist i New York.

Utöver mina absoluta favoriter finns även fler sorters pussel, två dragleksaker och en kulbana i Tree Top Friends utformning som också ser ut att vara riktigt roliga. Information om alla produkterna hittar du självklart hos Amvina.

Vill du läsa mer om tidigare tips från just Skip Hop finns allt samlat HÄR