Det här japanska fenomenet Washi-tejp har blivit stort och hypat runt om i pysselvärlden nu länge, därmed var det självklart dags att även jag fick syn på det. Själv är jag ingen pysselmamma, jag tycker mest att det blir stökigt och är jobbigt att städa undan. Det har förmodligen med att göra att jag inte är ett dugg kreativ, knappt att jag kan rita något annat än streckgubbar heller. Kreativiteten får vi alltså överlåta till den andra delen av familjen, men däremot kan jag söka inspiration på nätet, för det finns det gott om. Är ni intresserade av pyssel ska ni hålla utkik, för jag kommer snart med tips på en galet duktig tjej som jag hittat till rätt nyligen.

Om inte annat – visst är den fin?

Så vad kan man göra med washitejp då? Varför inte sin egen fotoram eller fästa upp foton på väggen direkt med snygg tejp? Eller kanske göra sin egen tavla med just tejpen? Göra paket, paketmärken, adresslappar eller kanske till och med kylskåpsmagneter. Passar alldeles galet bra till barn som förmodligen kommer älska mönstren. Ni kanske har andra bra tips? För mer inspiration – titta på Pinterest.