Jag fryser extremt lätt om mina händer, det spelar ingen roll om jag har vantar på mig så är jag ändå lite sådär halvfrusen när jag kommer in. Eller var ska jag säga, för sen skaffade jag mig en handmuff till barnvagnen och det är helt underbart. Uppvärmt, alldeles lagom och så himla mysigt. Borde det inte vara lika trevligt för ett litet barn då?

Monimo som gör även handmuffar för oss vuxna har tagit fram en variant speciellt för små frusna händer – Minimo. Den fästes enkelt på bygeln och händerna stoppas helt enkelt in i den mysiga lilla värmepåsen när det behövs. En barnvagnspromenad utan att behöva tjafsa om vantar eller oroa sig för att händerna är kalla är otroligt välkommet och jag är väldigt nyfiken på att höra mer Minimo.

Har du barn som åker barnvagn och tror att detta skulle vara något för dig? Kolla in hos min bloggkollega Ida-Maria där hon just nu efterlyser en testperson för just Minimo.