Idag är ögat nästan till normalt igen. Svårt att tro att det här energiska lilla spralltrollet faktiskt var sjuk tidigare i veckan. 

Det är sådär typiskt när man tar sig iväg till affären och köper världens brakmiddag, lite frukt och mellanmål för att sen när man 1 1/2 senare efter att halvt frusit ihjäl eftersom man ville uppmuntra barnet till utomhuslek och släpat på en vagn som absolut inte är gjord för vinterväglag – inser att 1) karln kommer inte hem ikväll  och 2) vi glömde köpa blöjor till minsta barnet.

Dessutom lider jag av teknikspöken idag, ett inlägg som jag publicerade igår med tävling om julstrumpor från Oskar&EllenBarnprylsbloggen var idag bara puts väck borta. Utan ett spår. Har någon varit med om något liknande?

Förresten är jag nu sjukt tacksam att vi inte åkte den där båten den här helgen som vi skulle gjort. Då hade jag nog aldrig åkt båt igen.