Senast jag skrev om våningssäng så hade vi nästan beslutat oss för att köpa en Nils från Mio, men tack vare rekommendationer både från läsare (tack!!) och personer i min omgivning så vände jag återigen blickarna mot en Britta från Prinskronan/Sängkoncept. När det dessutom visade sig att just den sängen vi tittade på var nersatt i pris fanns det ingen tvekan längre och vi valde istället att införskaffa en Britta. Imorgon kommer den att levereras till dörren med DHL. Spännande värre tycker jag, vilken överraskning för ungarna som inte har en aning!

Skulle vi i framtiden välja att sära på våningssängen så blir det istället lätt till två enkelsängar. Dessutom har Britta mycket högre sidoskydd i översta sängen varför det känns betydligt säkrare att låta Lilla A som är 3 år att använda den översta sängplatsen. Tack vare att vi vill minska upptaget golvutrymme mest möjligt valde vi även en infälld stege och passade på att beställa till en stor sänglåda att ha under. Det här kommer bli superbra – bilder på det färdiga arrangemanget kommer längre fram!

Nu behöver vi bara vara friska nog att ta oss till IKEA en sväng för att rusta upp med nya madrasser, påslakanset och täcke samt kudde i fullstorlek. Dessutom ska den fina slädsängen från KidKraft läggas ut till försäljning på Loppi.