En kaffe hade inte suttit helt fel idag känner jag. 

Här lever sjukstugan vidare, Lilla A ser inget alls igenom sitt igenmurade öga och vi ska till vårdcentralen här i eftermiddag så att de får utesluta bihåleinflammation eftersom hon är så pass röd runt ögat, under och in vid näsroten men inte i ögat. Mest troligt är det bara en ögoninflammation ändå och då behöver både hon och Lillasystern (som förmodligen är smittspridare) antibiotika, men det får vi se vad läkaren säger när vi väl kommer dit.

Själv är jag genomförkyld, näsan rinner, huvudet värker och jag skulle mer än gärna krypa ner i sängen igen. Lillasystern har samma tillstånd och är gnällig som aldrig, vill inte göra något annat än att jäklas med storasyrran som inte orkar med den lillas tempo. Ska bli skönt när klockan slår 18 och E kommer in genom dörren känner jag.

 ”Mamma, nu behövej jag inte låtsas vaja en pijat längje”