För några veckor sen fick jag möjligheten att testa Familjematkassen från MatHem via min privata blogg och jag tänkte att det är högst aktuellt att recensera här i Barnprylsbloggen. Till skillnad från många andra matkassar vi har testat ser jag flera fördelar med MatHems alternativ. 1) Jag har möjlighet att tilläggsbeställa de varor jag annars hade behövt köpa i affären ändå – som blöjor, frukostbröd, pålägg och basprodukter. 2) Möjligheten att själv styra över leveransdatum och leveranstid.

Och maten då? 5 rätter med blandat innehåll, husmanskost och nya spännande varianter. Självklart någorlunda lättlagat, med alternativ som passar alla och smaker som lockar till fler framtida tillagningar av rätterna. Barnen (ja, vi utesluter salt där vi kan och låter vår minsta äta samma mat som oss) smaskade på riktigt bra och utnämnde Wallenbergare till ny favorit. Vi vuxna fastnade specifikt för en kycklingrätt i ugn som kommer återanvändas igen och igen. Santa Marias nya pizza tortillas som vi tidigare även fått av Loppi var förvånansvärt goda och funkar helbra som alternativ till köpepizza!

Efter det här testet är vi väldigt nöjda och Mathem seglar upp som delad favorit med Middagsfrid som leverantör.