Underbara SkipHop gör ju inte bara leksaker och tillbehör till barn utan även till oss föräldrar med plats till saker för barn. Som den här skönheten – Skip Hop Studio Black, en väska som inte bara går som skötväska. Just den detaljen tycker jag nämligen är rätt viktig, att jag skulle kunna gå omkring med väskan på axeln utan att känna att jag saknar en barnvagn att hänga den på. Gillar massor!

 

Skip Hop Studio Black är en snygg och lyxig väska med massor av smarta detaljer som en skötväska ska ha. Rymlig och med två isolerande sidofickor för mugg eller flaska, ytterligare 12 fickor för att hålla i ordning på din plånbok, mobil, nycklar, kläder, blöjor samt ytterligare ett fack med antibakteriellt skydd för t ex nappar eller mat.

De justerbara sidospännena gör att väskan passar på alla barnvagnar. Knäpp av väskan från vagnen och din Studio förvandlas till en väska som är chic och inte det minsta lik en skötväska!

Storlek: 43,2 x 30,5 x 15,2 cm

Tyvärr tror jag inte att min sambo tycker att den är riktigt lika het av någon anledning, så det kanske vore dags att skaffa varsin variant?