Även om jag nu var duktig och listade många bra alternativ för er som vill göra en egen paketkalender till era barn i inlägget här så kommer jag i år inte att göra det själv. Jag tycker helt enkelt att vi har alldeles för mycket småplotter till leksaker hemma ändå och förutom på en liten punkt vill jag inte bygga ut det ytterligare. 

Lego City Adventskalender: Det är dagen före julafton men jultomten har fastnat i en snödriva mitt ute i skogen ! Skynda dig, han behöver hjälp av brandmännen från LEGO City för att hinna dela ut alla julklapparna i tid ! Öppna en lucka varje dag från den 1:a till den 24 december för att varje dag upptäcka en ny figur, modell eller tillbehör för att hjälpa jultomten att ta sig ur denna situationen. Bara du kan hjälpa jultomten att ta loss släden i tid innan jul !

Undantaget heter Lego och Lilla A som är 3 1/2 snart har redan bevisat på förskolan att hon hanterar mindre bitar och gör pärlplattor med de minsta pärlorna. Här hemma har vi inte introducerat vanligt Lego än, utan har uteslutande Lego Duplo och jag sitter i funderingar på om hon ändå inte trots allt skulle få sig en Lego Adventskalender för att börja någonstans. Och för att ha något som Lillasystern inte får pilla på. Min förhoppning är att Webhallen när de slår upp portarna till sin nya affär i Sickla Köpkvarter nu snart har någon fin rabatt så att jag kan slå till på en kalender.